Iltaperhekahvilat jatkuvat Hattarassa

Syksyn ensimmäinen iltaperhekahvila keskiviikkona 20.9 klo 17.

Vapaata leikkiä ja seurustelua. Kahvia keittämässä Henna.
Tulevista iltaperhekahviloista ilmoitamme päivät FB- ja nettisivuillamme

Maanantaina 9.10 klo 18 Avoin Keskusteluilta Hattarassa

Tervetuloa keskustelemaan lapsiperheiden asioista paikallisten päättäjien kanssa sekä samalla tutustumaan MLL Paimion Paikallisyhdistyksen toimintaan. Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

MLL NEPSY-KAHVILA - Mainos avautuu tästä - syksyn aikataulut päivitetään paikkoin!

Nepsy kahvila on tarkoitettu vanhemmille (ja lapsille), joilla on haasteita arjessa tai vanhemmilla tai vaikka hoitopaikassa on herännyt huoli lapsesta. Kahvilan tarkoitus on tarjota vertaistukea sekä vanhemmille että lapsille ja mahdollistaa vanhemmille ajatusten vaihtoa ihmisten kanssa, jotka ovat samankaltaisessa tilanteessa. Kahvilassa voidaan käydä läpi keinoja, joiden avulla lapsen toimimista ja olemista eri tilanteissa voidaan helpottaa. Keinot vaihtelevat tietysti lasten haasteiden mukaan.

Kahvila jatkuu syksyllä kerran kuukaudessa. Kahvia keittämässä Kati, toimintaterapeutti ja erityislapsen äiti.

Ompelulanit Hattarassa kerran kuukaudessa

Tule ompelemaan tai neulomaan hyvässä seurassa. Lisätietoa esitteestä tai FB-ryhmästä Ompelulanit@Paimio

18.11. Lauantaina klo 14-17 lasten Suomi 100-v juhlat Vistan koulun salissa

Ohjelmassa musiikkia, tanssia, kasvomaalausta, pomppulinna, keppihevosia, värikylpyä ja vaikka mitä. Klikkaa itsesi FB:hen tapahtumasivulle johon päivittyy tarkemmat ohjelmatiedot.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä muiden yhdistysten kanssa. Mikäli sinulla ja/tai yhdistykselläsi on kiinnostusta tulla mukaan järjestämään tapahtumaa, ota yhteyttä!

SÄÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS on perjantaina 8.12 klo 18 Perhetalo Hattarassa.

Kokouksessa valitaan hallitus sekä uusi puheenjohtaja vuodelle 2018 sekä käsitellään yhdistyksemme sääntömääräiset asiat. Tervetuloa kaikki jäsenet viettämään kanssamme yhteistä iltaa, nauttimaan jouluisia herkkuja sekä tutustumaan muihin jäseniin sekä paikallisosastomme toimintaan. Tarjoilun takia pyydämme ilmoittautumiset 1.12 mennessä.

Huom kaikki vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet! Kaipaamme uusia jäseniä hallitukseen pitääksemme toimintamme monimuotoisena ja aktiivisena. Myös hallituksen puheenjohtajan pesti on avoinna. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan! Vapaaehtoistyö on antoisaa ja hallituksessa pääset vaikuttamaan paikallisesti tärkeisiin, perheitä koskeviin asioihin.

MLL PAIMIO TOIMINTA ESITE 2017

PDF-tiedostoMLL Paimio esite 2017.pdf (243 kB)