Iltaperhekahvilat jatkuvat Hattarassa

Syksyn ensimmäinen iltaperhekahvila keskiviikkona 20.9 klo 17.

Vapaata leikkiä ja seurustelua. Kahvia keittämässä Henna.
Tulevista iltaperhekahviloista ilmoitamme päivät FB- ja nettisivuillamme

MLL NEPSY-KAHVILA - Mainos avautuu tästä - syksyn aikataulut päivitetään paikkoin!

Nepsy kahvila on tarkoitettu vanhemmille (ja lapsille), joilla on haasteita arjessa tai vanhemmilla tai vaikka hoitopaikassa on herännyt huoli lapsesta. Kahvilan tarkoitus on tarjota vertaistukea sekä vanhemmille että lapsille ja mahdollistaa vanhemmille ajatusten vaihtoa ihmisten kanssa, jotka ovat samankaltaisessa tilanteessa. Kahvilassa voidaan käydä läpi keinoja, joiden avulla lapsen toimimista ja olemista eri tilanteissa voidaan helpottaa. Keinot vaihtelevat tietysti lasten haasteiden mukaan.

Kahvila jatkuu syksyllä kerran kuukaudessa. Kahvia keittämässä Kati, toimintaterapeutti ja erityislapsen äiti.

Ompelulanit Hattarassa kerran kuukaudessa

Tule ompelemaan tai neulomaan hyvässä seurassa. Lisätietoa esitteestä tai FB-ryhmästä Ompelulanit@Paimio

18.11. Lauantaina klo 14-17 lasten Suomi 100-v juhlat Vistan koulun salissa

Hei, me juhlitaan! musiikkihupailu

Esitykset klo 14:30 ja 16:00
Ohjaus: Tarleena Laaksonen
Kesto n. 40min
Näyttelijät: Tarleena Laaksonen, Matilda Renko, Liisa Liipola, Alina Sippola

Ohjelmassa lisäksi kasvomaalausta, pomppulinna, Tähtikepparin kepparirata ja 4H:n TOPI-maskotti, värikylpyä, satuhierontaa, tanssia ja piparien koristelupiste.

Buffetissa herkkuja tarjolla, varaa käteistä mukaan!

Lapset (ja toki aikuisetkin) saavat pukeutua juhlaan linnan juhlan tyyliin niin halutessaan.

Tule mukaan viettämään ihanaa yhteistä juhlaa!

Klikkaa itsesi FB:hen tapahtumasivulle

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Paimio-Sayvon 4H yhdiotyksen sekä Paimion seurakunnan kanssa

SÄÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS on perjantaina 8.12 klo 18 Perhetalo Hattarassa.

Kokouksessa valitaan hallitus sekä uusi puheenjohtaja vuodelle 2018 sekä käsitellään yhdistyksemme sääntömääräiset asiat. Tervetuloa kaikki jäsenet viettämään kanssamme yhteistä iltaa, nauttimaan jouluisia herkkuja sekä tutustumaan muihin jäseniin sekä paikallisosastomme toimintaan. Tarjoilun takia pyydämme ilmoittautumiset 1.12 mennessä.

Huom kaikki vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet! Kaipaamme uusia jäseniä hallitukseen pitääksemme toimintamme monimuotoisena ja aktiivisena. Myös hallituksen puheenjohtajan pesti on avoinna. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan! Vapaaehtoistyö on antoisaa ja hallituksessa pääset vaikuttamaan paikallisesti tärkeisiin, perheitä koskeviin asioihin.

MLL PAIMIO TOIMINTA ESITE 2017

PDF-tiedostoMLL Paimio esite 2017.pdf (243 kB)