Perhetalo Hattara

Perhekahvilat

HATTARAN TOUHUTUPA keskiviikkoisin klo 10-12.00. Luvassa erilaista viikottain vaihtuvaa ohjelmaa, esim. leivontaa, askartelua, lukuhetkiä, muskaria ym. Ajatuksena, että lapset tulevat jonkun läheisen aikuisen kanssa yhdessä touhuilemaan. Esimerkkinä, leipomispäivänä valmistelemme taikinan ja ripottelemme jauhot jotta pääsette lapsen kanssa leivontapuuhiin. :) Me tarjoamme puitteet tekemiselle ja lapsi oman aikuisensa kanssa puuhailee omatoimisesti. Joistain touhuiluista perimme 1 € aines/tarvikemaksun!

Torstaisin perhekahvila yhteistyössä Paimion srk:n kanssa, klo 9.30-12.00

Perjantaisin Vauvaclubi klo 10-12. Clubi on vapaamuotoinen ja avoin vertaistukiryhmä sinulle vanhempi, jolla on pieni vauva ja ehkä myös isompia lapsia, jotka ovat myös tervetulleita.

 

Puuhakerho
ma ja ti 9.45-11.45

Puuhakerhossa harjoitellaan kerholaiseksi laulujen, leikkien ja askartelujen lomassa. Kerho on maksullinen ja siihen ilmoittaudutaan ennakkoon. 

Koululaisten aamupäivätoiminta ma-pe klo 7-10
Aamulla voi leikkiä, levätä ja saa aamupalan. Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella Hattarasta.

Ensisynnyttäneiden -vertaisryhmässä pohditaan yhdessä äitiyteen liittyviä asioita. 

Tukioppilastoiminta
Tukioppilaat toimivat aktiivisesti Paimion yläkoulussa yhdistyksemme tukemina. Tukioppilaat on koulutettu myös toimimaan vertaissovittelijoina.

Kylämummi ja -vaari -toiminta
Olemme saaneet toimintaan mukaan kylämummeja ja -vaarin. Uusia kylämummeja ja -vaareja mahtuu mukaan toimintaan. Voit toimia mukana omalla aikataulullasi sekä oman mielenkiintosi mukaan. Ota yhteyttä Hattaraan.

Kummilapsi
Vuodesta 1986 yhdistys on nimennyt vuosittain kummilapsen lähimpänä marsalkka Mannerheimin syntymäpäivää 4.6 syntyneestä lapsesta. Muistamme kummilasta sekä hänen perhettään vierailulla ja pienellä lahjalla

Lasten syntymäpäiväjuhlat Perhetalo Hattarassa 

Perhetalossa on mahdollista järjestää syntymäpäiväjuhlat 4-10v. lapsille. Katsothan esitteen etusivulta, josta selviää tarkemmat tiedot.