Jäsenyys ja edut

MLL:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. MLL Paimion paikallisyhdistyksen jäsenmaksu on aikuisilta 25 euroa ja alle 18-vuotiaille jäsenyys on ilmainen. Jäsenenä tuet toimintaa paimiolaisten lapsiperheiden hyväksi ja saat kotiisi valtakunnallisen Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa.

MLL:n jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille. Lapset tarvitsevat lisää puolestapuhujia - mitä enemmän meitä jäseniä on, sitä paremmin ääni lapsen puolesta kuuluu.

MLL:n jäsenten ansiosta voimme mm.

• pyörittää perhetalo Hattaran toimintaa sekä paikallisia tapahtumia
  • piiri kouluttaa vapaaehtoisia vanhempien, lasten ja nuorten tueksi
  • lievittää yksinäisyyttä avointen kohtaamispaikkojen, kuten perhekahviloiden ja vertaisryhmien avulla
  • valtakunnallinen MLL ylläpitää jokapäiväistä lasten ja nuorten puhelin ja chat-toimintaa

Tule sinäkin mukaan! Liity jäseneksi.

Paikalliset jäsenedut

Hierontapiste Minna Kuhasalmi:

-10% normaalihintaisista hieronnoista. Vistantie 38 D, 21530 Paimio. Tiedustelut ja varaukset puh. 044 57 15 324.

Bio Stara:

Ma-to näytöksiin normaalilippu hintaan 6e (norm. 8,50-10e) ja 3D näytöksiin 8e (norm. 10-11,50e). Pussitie 4, 21530 Paimio. http://www.biostara.fi/.

Paimion Kukkapalvelu:

Tuotteista -10%, poislukien adressit. Vistantie 27, 21530 Paimio.

Sportia Santala:

Vaatteista ja jalkineista -15% (ovh). Vistantie 12, 21530 Paimio.

Lisäksi paimiolaiset jäsenet saavat alennusta mm. kirpputorin myyntipaikasta, kerhomaksuista sekä joistain yhdistyksen tapahtumien lipuista.

Jäsenedut ovat voimassa toistaiseksi ja muutokset ovat mahdollisia. Jäsenkortin esittäminen on aina edellytys alennuksen saamiseen. Ellei toisin mainita, jäsenetu on korttikohtainen eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Jäsenetujen lisäksi useat paikalliset yritykset tukevat toimintaamme mm. tuotelahjoituksin. Mikäli yrityksesi haluaa olla mukana tukemassa toimintaamme, otathan yhteyttä jäsenvastaavaan: jasenvastaava.paimionmll(a)gmail.com. Rahalahjoitukset voi laittaa tilille  FI93 5319 0440 0012 09.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Valtakunnalliset jäsenedut

MLL tarjoaa paljon myös valtakunnallisia etuja, mm.

HopLop:

MLL:n jäsenille sisäänpääsymaksu arkisin 12e/lapsi (norm. 18e, max. 5 lasta). Lipun hinta sisältää rajoituksettoman yhtäjaksoisen leikkiajan. Valvojina toimivat aikuiset pääsevät sisään veloituksetta. Etu ei ole voimassa koulujen loma-aikoina eikä arkijuhlapyhinä.

HopLop-synttäreillä päivänsankari juhlii veloituksetta, kun juhlavieraita on päivänsankarin lisäksi vähintään kuusi.

Molemmat edut ovat voimassa lähes kaikissa HopLop-puistoissa (pl. Riihimäki ja Rovaniemi) ja edut saa esittämällä jäsenkortin.

SeaLife:

SEA LIFE tarjoaa 1.4.2019-31.3.2020 MLL:n jäsenille sisäänpääsyn hintaan 10e/hlö (norm. lapset 12-13e ja aikuiset 15-16,50e. Max. 5 hlö/etu). Edun saa näyttämällä jäsenkorttia kassalla tai sealifeshop.fi-verkkokaupasta koodilla MLLjasen.

Duudsonit Activity Park:

MLL:n jäsenet ja heidän perheensä saavat kaikissa Duudsonit Activity Parkissa 2e alennuksen normaalista lipunhinnasta (lippujen hinnat 10-19e, aikuinen ilmaiseksi alle 7-vuotiaan kanssa). Kausikorteista saa 10% alennuksen ja ravintola Pirttihirmun lounaasta 1e alennuksen.

Lisäksi isommille porukoille on tarjolla retkipaketti 20e/hlö (norm. 25e), joka pitää sisällään pääsylipun ja pikku duudsonit burger -aterian. Määrä vähintään 10 henkilöä.

Ranuan eläinpuisto:

MLL:n jäsenille -10% normaaleista lippuhinnoista (aikuiset 15-18,50e ja lapset 13,50-16e). Auki ympäri vuoden!

Larun Moms-verkkokauppa:

Larun Moms Oy tarjoaa verkkokaupassaan MLL:n jäsenille 20% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Alennuksen saa käyttöönsä syöttämällä kampanjakoodin: MLLJASEN ostoksen yhteydessä. Verkkokaupasta ekologisia ja laadukkaita design-tavaroita ja vaatteita.

Decola:

Decola on laajan valikoiman keittiövälineiden ja leivontatarvikkeiden verkkokauppa. Meillä on myös myymälä, joka sijaitsee Jyväskylässä. Decola tarjoaa -15 % alennuksen MLL:n jäsenille kaikista tuotteista. Verkkokaupasta ostettaessa alennuksen saa syöttämällä koodin MLL15 ostoskorin Kampanjakoodi -kohtaan. Myymälässä ostettaessa alennuksen saa jäsenkortilla.

Instrumentarium, Keops, Nissen:

30% alennus normaalihintaisista kehyksistä ja linsseistä (kampanjakehyksiin ei linssialennusta eikä kampanjalinssien oston yhteydessä kehysalennusta) sekä normaalihintaisista terveystuotteista. Näöntarkastus veloituksetta.

Synsam:

Synsam tarjoaa MLL:n jäsenille perheenjäsenineen seuraavat alennukset henkilökohtaisista ostoista: silmälasit -30 %, aurinkolasit -25 % ja piilolasit -10 %. Edut myönnetään normaalihinnoista, eikä etuja voi yhdistää muihin tarjouksiin. Asioinnin aluksi tulee mainita: MLL tai Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Jesper Junior:

Jesper Junior-lastenvaateliikkeet tarjoavat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Edun saa esittämällä jäsenkortin kassalla.

Leikkien:

Leikkien tarjoaa MLL:n jäsenille 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Leikkien.fi-verkkokaupassa edun saa lisäämällä ostoskorissa koodin ”MLLjäsenille” ja kirjoittamalla kommenttikenttään oman MLL-jäsennumeron. Leikkien-kutsuilla ja Tampereen Leikkien Outlet- myymälässä edun saa esittämällä jäsenkortin.

Kaikki jäsenedut näet osoitteesta:

JÄSENKIRJEET:

PDF-tiedostoJäsenkirje_2018_2.pdf (125 kB)
PDF-tiedostoJasenkirje_1_2018.pdf (939 kB)
Jäsenkirje 1/2018
PDF-tiedostoMLL_jäsenkirje_2_2017.pdf (223 kB)
Jäsenkirje 2/2017
PDF-tiedostoMLL jäsenkirje 1_2017.pdf (297 kB)
Jäsenkirje 1/2017
PDF-tiedostoMLL_jäsenkirje_2_2016 .pdf (211 kB)
Jäsenkirje 2/2016

Muuttuiko osoitteesi? Kysymyksiä jäsenyydestä?

Ota yhteyttä:

Jäsenpalvelu