100 euron lahjakortin arvonta Paimion Sportia Santalaan!

Arvomme kaikkien syyskuun aikana liittyneiden uusien aikuis- ja lapsijäsenten kesken 100 euron lahjakortin Paimion Sportia Santalaan!

Nyt siis kipinkapin liittymään jäseneksi joko netissä https://liityjaseneksi.mll.fi/ tai vaikkapa perhekahvilan yhteydessä Perhetalo Hattarassa tai muissa tapahtumissamme. Arvonta suoritetaan syyskuun aikana jäseneksi liittyneiden kesken lokakuun alussa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Uusille jäsenille on lahjakorttiarvonnan lisäksi tarjolla kätevä kestokassi. Kassiin mahtuu helposti isommatkin ruokaostokset. Kassin saat liittymisen yhteydessä Perhetalo Hattarasta tai jostain syksyn tapahtumistamme (ilmoitathan silloin saapumisestasi osoitteeseen jasenvastaava.paimionmll(at)gmail.com), jotta osaamme varata liittymislahjasi mukaan tapahtumaamme.)

Myös muuta mukavaa on tarjolla jäsenille syksyn mittaan. Liity siis nyt ja pysy kuulolla! Kaikki @osoitteensa antaneet jäsenemme saavat lisäksi jäsenkirjeen ajankohtaisista tapahtumista suoraan @postiin muutaman kerran vuodessa.

Jäsenyys ja edut

MLL:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. MLL Paimion paikallisyhdistyksen jäsenmaksu on aikuisilta 25 euroa ja alle 18-vuotiaille jäsenyys on ilmainen. Jäsenenä tuet toimintaa paimiolaisten lapsiperheiden hyväksi ja saat kotiisi valtakunnallisen Lapsemme-lehden.

MLL:n jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille. Lapset tarvitsevat lisää puolestapuhujia - mitä enemmän meitä jäseniä on, sitä paremmin ääni lapsen puolesta kuuluu.

MLL:n jäsenten ansiosta voimme mm.

• pyörittää perhetalo Hattaran toimintaa sekä paikallisia tapahtumia
  • piiri kouluttaa vapaaehtoisia vanhempien, lasten ja nuorten tueksi
  • lievittää yksinäisyyttä avointen kohtaamispaikkojen, kuten perhekahviloiden ja vertaisryhmien avulla
  • valtakunnallinen MLL ylläpitää jokapäiväistä lasten ja nuorten puhelin ja chat toimintaa

MLL:n jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa Lapsemme-lehden sekä valtakunnallisia että paikallisia jäsenetuja. Lisäksi paimiolaiset jäsenet saavat alennusta mm. kirpputorin myyntipaikasta, kerhomaksuista sekä joistain yhdistyksen tapahtumien lipuista.

Tule sinäkin mukaan! Liity jäseneksi.

Paikalliset jäsenedut

Hierontapiste Minna Kuhasalmi Kaikista hoidoista -10% Paimion jäsenille.
Husontie 568 21530 Paimio, tiedustelut ja varaukset 044-5715324

Bio Stara normaali lippu 6€, 3D 8€ ma-to näytöksiin. Korttikohtainen.
Pussitie 4, Paimio. http://www.biostara.fi/

Paimion Kukkapalvelu -10% tuotteista (ei adressit)
Vistantie 27, 21530 Paimio

Sportia Santala -15% vaatteista ja jalkineista (ovh)
Vistantie 12, 21530 Paimio

Jäsenedut ovat voimassa toistaiseksi ja muutokset ovat mahdollisia. Jäsenkortin esittäminen on aina edellytys alennuksen saamiseen. Ellei toisin mainita, jäsenetu on korttikohtainen eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Jäsenetujen lisäksi useat paikalliset yritykset tukevat toimintaamme mm. tuotelahjoituksin. Mikäli yrityksesi haluaa olla mukana tukemassa toimintaamme, otathan yhteyttä jäsenvastaavaan: jasenvastaava.paimionmll(a)gmail.com. Rahalahjoitukset voi laittaa tilille  FI 93 5319 0440 0012 09.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Varsinais-Suomen piirin alueen omat jäsenedut:

LähiTapiola Varsinais-Suomi:

Pitkäaikainen kumppanimme LähiTapiola Varsinais-Suomi tarjoaa uutena jäsenetuna 35 % alennuksen kahden ensimmäisen vuoden lapsivakuutuksien maksuista! Etu koskee uusia LähiTapiola Varsinais-Suomen myöntämiä vakuutuksia. Lunasta etu käyttöösi täyttämällä yhteydenottolomake.

Sokos Hotel Caribia:

Teemakylpylän käyttö 12 € / aikuinen, 7 € / lapsi (3–16-vuotta), ma–to perhelippu 28 € (2 aikuista ja 1–3 lasta), pe–su perhelippu 37€ (2 aikuista ja 1–3 lasta). Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Jäsenetuhinnat voimassa 31.12.2018 asti. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina (vk 1, 8, 42, 43 ja 52) ja arkipyhinä.

Leivonta- ja juhlatarvikeliike Confetti Raisiossa -10% alennus kertaostoksesta. Ostosten yhteydessä tulee esittää jäsenkortti.

KlaaraA -10% alennus normaalihintaisista Bio Sculpture -geelikynsistä tai ripsien LVL Enhance -käsittelystä

Naantalin ja Ruissalon kylpylät (huom. valtakunnallinen etu)

Tanssistudio Flama: MLL:n jäsenenä saat 10 % alennuksen turkulaisen Tanssistudio Flaman sarjakorteista 31.8.2018 asti! Edun saat hyödynnettyä esittämällä jäsenkorttisi ostohetkellä studiolla.

Valtakunnalliset jäsenedut

MLL:n jäsenet saavat monenlaisia valtakunnallisia etuja esim. pääsylipuista, hotellimajoituksesta ja ostoksista. Katso kaikki edut täältä: Valtakunnalliset jäsenedut

JÄSENKIRJEET:

PDF-tiedostoJasenkirje_1_2018.pdf (939 kB)
Jäsenkirje 1/2018
PDF-tiedostoMLL_jäsenkirje_2_2017.pdf (223 kB)
Jäsenkirje 2/2017
PDF-tiedostoMLL jäsenkirje 1_2017.pdf (297 kB)
Jäsenkirje 1/2017
PDF-tiedostoMLL_jäsenkirje_2_2016 .pdf (211 kB)
Jäsenkirje 2/2016

Muuttuiko osoitteesi? Kysymyksiä jäsenyydestä?

Ota yhteyttä:

Jäsenpalvelu