Jäsenyys ja edut

MLL:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. MLL Paimion paikallisyhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2017 on 25 euroa. Jäsenenä tuet toimintaa paimiolaisten lapsiperheiden hyväksi ja saat kotiisi valtakunnallisen Lapsemme-lehden.

MLL:n jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille. Lapset tarvitsevat lisää puolestapuhujia - mitä enemmän meitä jäseniä on, sitä paremmin ääni lapsen puolesta kuuluu.

MLL:n jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa Lapsemme-lehden sekä valtakunnallisia että paikallisia jäsenetuja. Lisäksi paimiolaiset jäsenet saavat alennusta mm. kirpputorin myyntipaikasta, kerhomaksuista sekä joistain yhdistyksen tapahtumien lipuista.

Tule sinäkin mukaan! Liity jäseneksi.

Paikalliset jäsenedut

Hierontapiste Minna Kuhasalmi Kaikista hoidoista -10% Paimion jäsenille.
Husontie 568 21530 Paimio, tiedustelut ja varaukset 044-5715324

Bio Stara normaali lippu 6€, 3D 8€ ma-to näytöksiin. Korttikohtainen.
Pussitie 4, Paimio. http://www.biostara.fi/

Paimion Kukkapalvelu -10% tuotteista (ei adressit)
Vistantie 27, 21530 Paimio

Jäsenedut ovat voimassa toistaiseksi ja muutokset ovat mahdollisia. Jäsenkortin esittäminen on aina edellytys alennuksen saamiseen. Ellei toisin mainita, jäsenetu on korttikohtainen eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Jäsenetujen lisäksi useat paikalliset yritykset tukevat toimintaamme mm. tuotelahjoituksin. Mikäli yrityksesi haluaa olla mukana tukemassa toimintaamme, ota yhteyttä jäsenvastaavaan: karoliina.welling(a)gmail.com. Rahalahjoitukset voi laittaa tilille  FI 93 5319 0440 0012 09.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Varsinais-Suomen piirin alueen omat jäsenedut:

Sokos Hotel Caribia:

Teemakylpylän käyttö 12 € / aikuinen, 7 € / lapsi (3–16-vuotta), ma–to perhelippu 28 € (2 aikuista ja 1–3 lasta), pe–su perhelippu 37€ (2 aikuista ja 1–3 lasta). Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Jäsenetuhinnat voimassa 31.12.2017 asti. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina ja arkipyhinä. Muina aikoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat. Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta, puh. 030 687 4000, e-mail: hotelsales.caribia@holidayclub.fi. Edut koskevat MLL:n Varsinais-Suomen piirin alueella toimivien paikallisyhdistyksien jäseniä ja edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa sekä ravintolassa.

Leivonta- ja juhlatarvikeliike Confetti Raisiossa -10% alennus kertaostoksesta.

KlaaraA -10% alennus normaalihintaisista Bio Sculpture -geelikynsistä tai ripsien LVL Enhance -käsittelystä

Naantalin ja Ruissalon kylpylät (huom. valtakunnallinen etu)

Valtakunnalliset jäsenedut

MLL:n jäsenet saavat monenlaisia valtakunnallisia etuja esim. pääsylipuista, hotellimajoituksesta ja ostoksista. Katso kaikki edut täältä: Valtakunnalliset jäsenedut

JÄSENKIRJEET:

PDF-tiedostoMLL_jäsenkirje_2_2017.pdf (223 kB)
PDF-tiedostoMLL jäsenkirje 1_2017.pdf (297 kB)
Jäsenkirje 1/2017
PDF-tiedostoMLL_jäsenkirje_2_2016 .pdf (211 kB)
Jäsenkirje 2/2016

Muuttuiko osoitteesi? Kysymyksiä jäsenyydestä?

Ota yhteyttä:

Jäsenpalvelu