Isä-lapsi-toiminta

Isä-lapsi-toiminta Paimiossa järjestää joka viikkoista toimintaa kaikille isille ja lapsille alla olevan mukaisesti. Lisäksi Isä-lapsi-toiminta järjestää muita tapahtumia, kuten esimerkiksi Isä-lapsi-moniottelun kesäisin. 

Liikuntasalivuoro 

Liikuntasalivuoro isille ja alle kouluikäisille lapsille on tiistaisin klo 18.30 - 19.30 Jokelan koululla. Vuoro on ilmainen ja toiminta ei ole ohjattua.

Leikki-ilta + saunomista

Leikki-ilta + saunomista joka torstai Hattarassa klo 17:30 – 20. Tarjolla mehua, muuten omat eväät ja saunakamat mukaan.

Luontoretki 14.4

Luontoretki Paimion luontopolulle lauantaina 14.4.2018 klo 10 (säävaraus). MLL tarjoaa grillattavat makkarat laavulla. 

Ilmoittautumiset makkaramäärän arvioimiseksi 12.4.2018 mennessä joko facebook-ryhmässä ”Paimion MLL:n isä-lapsi-toiminta” tai Tuukalle 050 383 0167, tuukka.haapaniemi(a)iki.fi.

Puutyövuoro

Puutyövuoro isille ja kaikenikäisille lapsille on erikseen ilmoitettuina torstaina klo 18-19.30 Kriivarin koululla. Vuoro on ilmainen ja toiminta ei ole ohjattua. Tarkat päivämäärät saat liittymällä alla olevaan sähköpostirinkiin. 

Huom! Puutyövuorossa on ollut vähän kävijöitä ja toiminta on hiipumassa. Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta tulevaisuudessakin, otahan yhteyttä isä-lapsitoimintaa jotta tiedetään onko toiminnalle tarvetta vai ei!

Lisätietoja näistä sekä muusta isä-lapsi-toiminnasta saat Facebook-ryhmästä "Paimion MLL:n isä.lapsi-toiminta" sekä osoitteesta paimionisatoiminta(a)gmail.com ja samaan osoitteeseen voit myös ilmoittaa sähköpostiosoitteesi tiedotuslistalle.